pendik escort bayan
ozmenpc.com
ozmenpc.comtr
ak

Vali Ali Çelik, Hakkari dağlarında su kaynağı aradı

Yaşam (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.06.2024 - 10:40, Güncelleme: 27.06.2024 - 09:59
 

Vali Ali Çelik, Hakkari dağlarında su kaynağı aradı

Vali Ali Çelik, Hakkari dağlarında su kaynağı aradı

Hakkari Valisi Ali Çelik, şehir merkezinin içme suyu ihtiyacını karşılamak amacıyla mevcut içme suyu hattının genişletilmesi ve yeni su kaynaklarının tespiti çalışmaları için karlı dağlarda su kaynağı aradı.Vali Çelik, Hakkari’nin içme suyu ihtiyacını karşılayacak yeni su kaynaklarını inceledi. Vali Ali Çelik, Vali Yardımcısı ve Belediye Başkan Yardımcısı Vekili Tayyar Emre Mahmutoğlu ile birlikte Otluca’ya giderek, şehir merkezinin içme suyu ihtiyacını karşılamak amacıyla mevcut içme suyu hattının genişletilmesi ve yeni su kaynaklarının tespiti çalışmalarını yerinde inceledi.Otluca köyündeki karlı dağlarda su kaynaklarını yerinde tespit eden Vali Çelik; yeni içme suyu kaynaklarının tespit edilerek en kısa sürede şehir merkezine ulaştırılması ve vatandaşların kullanımına hazır edilmesi için ilgili kurum ve birimlere talimatlarını iletirken, projede görevli personele çalışmalarında kolaylıklar diledi.
Vali Ali Çelik, Hakkari dağlarında su kaynağı aradı
Hakkari Valisi Ali Çelik, şehir merkezinin içme suyu ihtiyacını karşılamak amacıyla mevcut içme suyu hattının genişletilmesi ve yeni su kaynaklarının tespiti çalışmaları için karlı dağlarda su kaynağı aradı.
Vali Çelik, Hakkari’nin içme suyu ihtiyacını karşılayacak yeni su kaynaklarını inceledi. Vali Ali Çelik, Vali Yardımcısı ve Belediye Başkan Yardımcısı Vekili Tayyar Emre Mahmutoğlu ile birlikte Otluca’ya giderek, şehir merkezinin içme suyu ihtiyacını karşılamak amacıyla mevcut içme suyu hattının genişletilmesi ve yeni su kaynaklarının tespiti çalışmalarını yerinde inceledi.
Otluca köyündeki karlı dağlarda su kaynaklarını yerinde tespit eden Vali Çelik; yeni içme suyu kaynaklarının tespit edilerek en kısa sürede şehir merkezine ulaştırılması ve vatandaşların kullanımına hazır edilmesi için ilgili kurum ve birimlere talimatlarını iletirken, projede görevli personele çalışmalarında kolaylıklar diledi.

Hakkari HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.