pendik escort bayan
ozmenpc.com
ak

Bingöl’de kuvvetli rüzgar binanın çatısını uçurdu

Yaşam (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.06.2024 - 23:01, Güncelleme: 26.06.2024 - 22:21
 

Bingöl’de kuvvetli rüzgar binanın çatısını uçurdu

Bingöl’de kuvvetli rüzgar binanın çatısını uçurdu

Bingöl’ün Solhan ilçesinde kuvvetli rüzgar nedeniyle bir binanın çatısı yerinden söküldü, binaların önüne düştü.Bingöl genelinde akşam saatlerinde başlayan rüzgar, yer yer şiddetini arttırdı. Etkili olan kuvvetli rüzgar nedeniyle Solhan ilçesindeki bir binanın çatısı yerinden söküldü. Çatılar ve tahtalar, yan binanın önüne düştü. Kuvvetli rüzgar nedeniyle yerinden sökülen çatılar nedeniyle şans eseri yaralanan olmadı.Bingöl ve ilçelerinde kuvvetli rüzgarın etkisini sürdürdüğü öğrenildi.
Bingöl’de kuvvetli rüzgar binanın çatısını uçurdu
Bingöl’ün Solhan ilçesinde kuvvetli rüzgar nedeniyle bir binanın çatısı yerinden söküldü, binaların önüne düştü.
Bingöl genelinde akşam saatlerinde başlayan rüzgar, yer yer şiddetini arttırdı. Etkili olan kuvvetli rüzgar nedeniyle Solhan ilçesindeki bir binanın çatısı yerinden söküldü. Çatılar ve tahtalar, yan binanın önüne düştü. Kuvvetli rüzgar nedeniyle yerinden sökülen çatılar nedeniyle şans eseri yaralanan olmadı.
Bingöl ve ilçelerinde kuvvetli rüzgarın etkisini sürdürdüğü öğrenildi.

Bingöl HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.