pendik escort bayan
ozmenpc.com
ak

Iğdır’da yaralı yaban keçileri koruma altına alındı

Yaşam (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.06.2024 - 18:30, Güncelleme: 19.06.2024 - 18:28
 

Iğdır’da yaralı yaban keçileri koruma altına alındı

Iğdır’da yaralı yaban keçileri koruma altına alındı

Iğdır’da yaralı bulunan iki yaban keçisi, Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü (DKMP) ekipleri tarafından koruma altına alındı.Edinilen bilgiye göre, Tuzluca ilçesi Söğütlü Yaylası’nda Metin ve Adem Kızıltaş kardeşler tarafından yaralı halde bulunan iki yaban keçisi İl Emniyet Müdürlüğü Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma Şube Müdürlüğü (HAYDİ) ekiplerine teslim edildi. Ekipler tarafından yaban keçilerinin bakım ve beslenmesi yapıldı. Yaralı yaban keçilerinin tedavilerinin ardından tekrar doğal yaşam alanına bırakılacağı öğrenildi.
Iğdır’da yaralı yaban keçileri koruma altına alındı
Iğdır’da yaralı bulunan iki yaban keçisi, Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü (DKMP) ekipleri tarafından koruma altına alındı.
Edinilen bilgiye göre, Tuzluca ilçesi Söğütlü Yaylası’nda Metin ve Adem Kızıltaş kardeşler tarafından yaralı halde bulunan iki yaban keçisi İl Emniyet Müdürlüğü Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma Şube Müdürlüğü (HAYDİ) ekiplerine teslim edildi. Ekipler tarafından yaban keçilerinin bakım ve beslenmesi yapıldı. Yaralı yaban keçilerinin tedavilerinin ardından tekrar doğal yaşam alanına bırakılacağı öğrenildi.

Iğdır HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.