pendik escort bayan
ozmenpc.com
ak

Dalgıçlardan su altında şampiyonluk kutlaması

Yaşam (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 31.05.2024 - 13:31, Güncelleme: 31.05.2024 - 13:26
 

Dalgıçlardan su altında şampiyonluk kutlaması

Dalgıçlardan su altında şampiyonluk kutlaması

Elazığspor’un Play-off turlarında rakiplerini eleyerek TFF 2. Lig’e yükselmesi kentte coşkuyla kutlanırken, Keban Baraj Gölü’ne dalan dalgıçlar, su altında Elazığspor bayrağı açtı.TFF 3. Lig Play-off finalinde Elazığspor ile 52 Orduspor hafta sonu karşı karşıya geldi. Rams Park’ta oynanan maçı Elazığspor 3-0 kazandı ve TFF 2. Lig’e yükseldi. Play-off birinciliğinin ardından kentte birçok kutlama yapıldı. Son olarak ise dalgıçlar Keban Baraj Gölü’ne dalarak su altında Elazığspor bayrağı açtı.
Dalgıçlardan su altında şampiyonluk kutlaması
Elazığspor’un Play-off turlarında rakiplerini eleyerek TFF 2. Lig’e yükselmesi kentte coşkuyla kutlanırken, Keban Baraj Gölü’ne dalan dalgıçlar, su altında Elazığspor bayrağı açtı.
TFF 3. Lig Play-off finalinde Elazığspor ile 52 Orduspor hafta sonu karşı karşıya geldi. Rams Park’ta oynanan maçı Elazığspor 3-0 kazandı ve TFF 2. Lig’e yükseldi. Play-off birinciliğinin ardından kentte birçok kutlama yapıldı. Son olarak ise dalgıçlar Keban Baraj Gölü’ne dalarak su altında Elazığspor bayrağı açtı.

Elazığ HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.