pendik escort bayan
ozmenpc.com
ak

Kırklareli’nde süneye karşı ilaçlama

Yaşam (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 31.05.2024 - 11:34, Güncelleme: 31.05.2024 - 11:12
 

Kırklareli’nde süneye karşı ilaçlama

Kırklareli’nde süneye karşı ilaçlama

Kırklareli İl Tarım ve Orman Müdürlüğünce merkez ve ilçelere bağlı bazı köylerde süneye karşı ilaçlama kararı aldı.Kırklareli İl Tarım ve Orman Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre süne nimf sürmeyi çalışanları çerçevesinde bazı ilaçlama kararı alındığını duyurdu.Açıklamada, merkeze bağlı Ürünlü, Eriklice ve Paşayeri, Babaeski ilçesine bağlı Taşköprü köyü, Kofçaz ilçesine bağlı Devletliağaç, Malkoçlar, Aşağıkanara ile Yukarıkanara köylerinde süneye karşı ilaçlama kararı alındığı yer alıyor.Öte yandan, hububat ve arı üreticilerinin dikkat etmesi konusunda uyarıldı.
Kırklareli’nde süneye karşı ilaçlama
Kırklareli İl Tarım ve Orman Müdürlüğünce merkez ve ilçelere bağlı bazı köylerde süneye karşı ilaçlama kararı aldı.
Kırklareli İl Tarım ve Orman Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre süne nimf sürmeyi çalışanları çerçevesinde bazı ilaçlama kararı alındığını duyurdu.
Açıklamada, merkeze bağlı Ürünlü, Eriklice ve Paşayeri, Babaeski ilçesine bağlı Taşköprü köyü, Kofçaz ilçesine bağlı Devletliağaç, Malkoçlar, Aşağıkanara ile Yukarıkanara köylerinde süneye karşı ilaçlama kararı alındığı yer alıyor.
Öte yandan, hububat ve arı üreticilerinin dikkat etmesi konusunda uyarıldı.

Kırklareli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.