pendik escort bayan
ozmenpc.com
ak

Hatay’da yağmur yolları göle çevirdi

Yaşam (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.08.2023 - 12:13, Güncelleme: 30.08.2023 - 11:32
 

Hatay’da yağmur yolları göle çevirdi

Hatay’da yağmur yolları göle çevirdi

Hatay’da gece saatlerinde etkili olan yağmur yolları göle çevirirken, vatandaşlar zor anlar yaşadı.Hava sıcaklığının mevsim normallerinin üzerinde olduğu Hatay’da sıcak hava geçtiğimiz günlerde yerini yağışlı havaya bırakmıştı. Gece saatlerinde etkili olan yağmur, İskenderun ve Payas ilçeleri arasında yolculuk yapan vatandaşlara zor anlar yaşattı. Kırıkhan ilçesinde de konteynır kenti su bastı. Kırıkhan Kaymakamlığı, yağmurdan etkilenen vatandaşlara battaniye dağıtımı gerçekleştirdi.
Hatay’da yağmur yolları göle çevirdi
Hatay’da gece saatlerinde etkili olan yağmur yolları göle çevirirken, vatandaşlar zor anlar yaşadı.
Hava sıcaklığının mevsim normallerinin üzerinde olduğu Hatay’da sıcak hava geçtiğimiz günlerde yerini yağışlı havaya bırakmıştı. Gece saatlerinde etkili olan yağmur, İskenderun ve Payas ilçeleri arasında yolculuk yapan vatandaşlara zor anlar yaşattı. Kırıkhan ilçesinde de konteynır kenti su bastı. Kırıkhan Kaymakamlığı, yağmurdan etkilenen vatandaşlara battaniye dağıtımı gerçekleştirdi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.