pendik escort bayan
ozmenpc.com
ozmenpc.comtr
ak

Kaldırım çöplerle kaplandı

Yaşam (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.08.2023 - 10:36, Güncelleme: 29.08.2023 - 10:06
 

Kaldırım çöplerle kaplandı

Kaldırım çöplerle kaplandı

Eskişehir’de gelişigüzel bir şekilde yola atılan çöpler görenlere ‘pes’ dedirtti.71 Evler Mahallesi’nde bulunan Yavuzeli ve Aydınel sokak kesişiminde, yol kenarına bırakılan çöpler kötü bir görüntüye sebep oldu. Kilolarca atık maddenin rastgele bir şekilde kaldırıma yayılması yayaların yolunu kapatırken, ortaya çıkan koku çevre sakinlerini rahatsız etti. Gün içerisinde vatandaşların yoğun bir şekilde kullandığı yolun bu şekilde olduğunu görenler, hem çöplerini bu şekilde atanlara hem de yetkililere sitem etti.
Kaldırım çöplerle kaplandı
Eskişehir’de gelişigüzel bir şekilde yola atılan çöpler görenlere ‘pes’ dedirtti.
71 Evler Mahallesi’nde bulunan Yavuzeli ve Aydınel sokak kesişiminde, yol kenarına bırakılan çöpler kötü bir görüntüye sebep oldu. Kilolarca atık maddenin rastgele bir şekilde kaldırıma yayılması yayaların yolunu kapatırken, ortaya çıkan koku çevre sakinlerini rahatsız etti. Gün içerisinde vatandaşların yoğun bir şekilde kullandığı yolun bu şekilde olduğunu görenler, hem çöplerini bu şekilde atanlara hem de yetkililere sitem etti.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.