pendik escort bayan
ozmenpc.com
ozmenpc.comtr
ak

Körfez’in dört bir yanı renkleniyor

Yaşam (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.08.2023 - 18:05, Güncelleme: 28.08.2023 - 17:41
 

Körfez’in dört bir yanı renkleniyor

Körfez’in dört bir yanı renkleniyor

Körfez Belediyesi, ilçenin dört bir yanını rengarenk resimlerle süslüyor.Körfez Belediyesi yaz ayının başında başlattığı modernleştirme çalışmalarına aralıksız devam ediyor. İlçe genelinde başlatılan çalışmayla köprü ve viyadük altları ressamlar tarafından süslenerek güzel görünüme bürünüyor. Körfez Belediyesi ekipleri tarafından Kirazlıyalı’da sahil ile bağlantıyı sağlayan altgeçitte önce temizlik işlemi gerçekleştirildi, sonra ressamlar tarafından ağaç figürleri ile süslendi.
Körfez’in dört bir yanı renkleniyor
Körfez Belediyesi, ilçenin dört bir yanını rengarenk resimlerle süslüyor.
Körfez Belediyesi yaz ayının başında başlattığı modernleştirme çalışmalarına aralıksız devam ediyor. İlçe genelinde başlatılan çalışmayla köprü ve viyadük altları ressamlar tarafından süslenerek güzel görünüme bürünüyor. Körfez Belediyesi ekipleri tarafından Kirazlıyalı’da sahil ile bağlantıyı sağlayan altgeçitte önce temizlik işlemi gerçekleştirildi, sonra ressamlar tarafından ağaç figürleri ile süslendi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.