pendik escort bayan
ozmenpc.com
ozmenpc.comtr
ak

Sakarya’nın Karasu ilçesinde denize girmek yasaklandı

Yaşam (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.08.2023 - 12:34, Güncelleme: 28.08.2023 - 12:15
 

Sakarya’nın Karasu ilçesinde denize girmek yasaklandı

Sakarya’nın Karasu ilçesinde denize girmek yasaklandı

Sakarya’nın denize kıyısı bulunan Karasu ilçesinde dalga ve rip akıntısı sebebiyle denize girmek yasaklandı.Karasu ilçesinde dalga ve rip akıntısı sebebiyle denize girmek kaymakamlığın aldığı karar neticesinde saat 12.00 itibari ile yasaklandı. Sakarya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Cankurtaran Grup Amirliği ekipleri denize girmenin yasak olduğunu belirterek, vatandaşlara uyarılarda bulundu.
Sakarya’nın Karasu ilçesinde denize girmek yasaklandı
Sakarya’nın denize kıyısı bulunan Karasu ilçesinde dalga ve rip akıntısı sebebiyle denize girmek yasaklandı.
Karasu ilçesinde dalga ve rip akıntısı sebebiyle denize girmek kaymakamlığın aldığı karar neticesinde saat 12.00 itibari ile yasaklandı. Sakarya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Cankurtaran Grup Amirliği ekipleri denize girmenin yasak olduğunu belirterek, vatandaşlara uyarılarda bulundu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.