pendik escort bayan
ozmenpc.com
ak

Emek mahallesinde moloz dökümü isyanı

Yaşam (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 31.07.2023 - 14:04, Güncelleme: 31.07.2023 - 13:33
 

Emek mahallesinde moloz dökümü isyanı

Emek mahallesinde moloz dökümü isyanı

Eskişehir’de bir mahallede rastgele atılan molozlar vatandaşları isyan ettirdi.Emek Mahallesi’nde gelişigüzel atılan moloz yığınlarına çözüm bulamayan vatandaşlar yetkililerden yardım bekliyor. Mahalle sakinleri, boş arazilerin çöp dökme alanı olarak kullanılmasına tepkili olurken, diğer yandan meydana gelen çevre kirliliğindeki çirkin görüntüden ve insan sağlığını olumsuz yönde etkilediğini belirtiyor.İsmini vermek istemeyen bir mahalle sakini, "Mahalledeki boş alanlar adeta moloz deposu haline geldi. Biz bu atılan molozlardan dolayı rahatsızlık duyuyoruz. Bu durum, çocuklarımızın oyun alanlarını da tehdit ediyor. Artık moloz dökülmelerinin önüne geçilmesini istiyoruz" diyerek yetkililere çağrıda bulundu.
Emek mahallesinde moloz dökümü isyanı
Eskişehir’de bir mahallede rastgele atılan molozlar vatandaşları isyan ettirdi.
Emek Mahallesi’nde gelişigüzel atılan moloz yığınlarına çözüm bulamayan vatandaşlar yetkililerden yardım bekliyor. Mahalle sakinleri, boş arazilerin çöp dökme alanı olarak kullanılmasına tepkili olurken, diğer yandan meydana gelen çevre kirliliğindeki çirkin görüntüden ve insan sağlığını olumsuz yönde etkilediğini belirtiyor.
İsmini vermek istemeyen bir mahalle sakini, "Mahalledeki boş alanlar adeta moloz deposu haline geldi. Biz bu atılan molozlardan dolayı rahatsızlık duyuyoruz. Bu durum, çocuklarımızın oyun alanlarını da tehdit ediyor. Artık moloz dökülmelerinin önüne geçilmesini istiyoruz" diyerek yetkililere çağrıda bulundu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.