pendik escort bayan
ozmenpc.com
ozmenpc.comtr
ak

Kars’ta sağanak yağmur bekleniyor

Yaşam (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 31.07.2023 - 11:03, Güncelleme: 31.07.2023 - 10:44
 

Kars’ta sağanak yağmur bekleniyor

Kars’ta sağanak yağmur bekleniyor

Kars’ta gök gürültülü sağanak yağmur bekleniyor.Meteoroloji 16. Bölge Müdürlüğü’nce yapılan son değerlendirmelere göre; Bölge genelinde havanın parçalı ve az bulutlu; Kars, Iğdır’ın güneykesimleri ve Ağrı’nın doğu ilçelerinde öğle saatlerinden itibaren yer yer mevzi sağanak yağışlı olacağı tahmin ediliyor.Hava sıcaklıklarının mevsim normalleri üzerinde seyredeceği Kars ve bölge genelinde rüzgarın değişken yönlerden hafif, zaman zaman orta kuvvette esmesi bekleniyor.Kars’ta öğlenden sonra etkili olması beklenen sağanak yağıştan dolayı vatandaşlar, sel ve su baskınları karşı dikkatli olmaları konusunda uyarıldı.
Kars’ta sağanak yağmur bekleniyor
Kars’ta gök gürültülü sağanak yağmur bekleniyor.
Meteoroloji 16. Bölge Müdürlüğü’nce yapılan son değerlendirmelere göre; Bölge genelinde havanın parçalı ve az bulutlu; Kars, Iğdır’ın güney
kesimleri ve Ağrı’nın doğu ilçelerinde öğle saatlerinden itibaren yer yer mevzi sağanak yağışlı olacağı tahmin ediliyor.
Hava sıcaklıklarının mevsim normalleri üzerinde seyredeceği Kars ve bölge genelinde rüzgarın değişken yönlerden hafif, zaman zaman orta kuvvette esmesi bekleniyor.
Kars’ta öğlenden sonra etkili olması beklenen sağanak yağıştan dolayı vatandaşlar, sel ve su baskınları karşı dikkatli olmaları konusunda uyarıldı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.