pendik escort bayan
ozmenpc.com
ozmenpc.comtr
ak

Kuruyan ağaç karabatak kuşlarına sığınak oldu

Yaşam (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 31.07.2023 - 10:32, Güncelleme: 31.07.2023 - 10:21
 

Kuruyan ağaç karabatak kuşlarına sığınak oldu

Kuruyan ağaç karabatak kuşlarına sığınak oldu

Su debisi düşen Oltu’nun Ayvalı Barajı’ndan ortaya çıkan kurumuş ağaç, karabatak kuşlarına adeta sığınak oldu.Oltu Ayvalı Barajı’nda su debisini düşmesi sonucu ortaya çıkan ağaç, karabatak kuşlarının sığınacak limanları oldu. Göl ortasındaki ağacın dallarında dinlenen karabatak kuşlarının kendilerini güvende hissettikleri görüldü. Ağacın dallarını süsleyen karabatak kuşlarını gören vatandaşlar ise cep telefonları ile resimlerini çekti.
Kuruyan ağaç karabatak kuşlarına sığınak oldu
Su debisi düşen Oltu’nun Ayvalı Barajı’ndan ortaya çıkan kurumuş ağaç, karabatak kuşlarına adeta sığınak oldu.
Oltu Ayvalı Barajı’nda su debisini düşmesi sonucu ortaya çıkan ağaç, karabatak kuşlarının sığınacak limanları oldu. Göl ortasındaki ağacın dallarında dinlenen karabatak kuşlarının kendilerini güvende hissettikleri görüldü. Ağacın dallarını süsleyen karabatak kuşlarını gören vatandaşlar ise cep telefonları ile resimlerini çekti.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.