pendik escort bayan
ozmenpc.com
ozmenpc.comtr
ak

Devrilen ağaç yaya ve bisiklet geçişlerine engel oldu

Yaşam (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.07.2023 - 12:02, Güncelleme: 30.07.2023 - 11:48
 

Devrilen ağaç yaya ve bisiklet geçişlerine engel oldu

Devrilen ağaç yaya ve bisiklet geçişlerine engel oldu

Eskişehir’de kaldırımın üzerine devrilen ağaç yaya ve bisikletlilerin geçişini engelledi.Bugün sabah saatlerinde Tepebaşı İlçesi Sazova Mahallesi Ulusal Egemenlik Bulvarı üzerindeki kaldırıma devrilmiş bir ağaç dikkat çekti. Bisikletlilerin sıklıkla kullandığı bilinen yolu kapatan ağaç kaldırımdan geçişleri zorlaştırırken, yayaların yürüme mesafesinin de daraldığı gözlemlendi. Vatandaşlar yetkililerin ağacı bulunduğu yerden kaldırmasını istedi.
Devrilen ağaç yaya ve bisiklet geçişlerine engel oldu
Eskişehir’de kaldırımın üzerine devrilen ağaç yaya ve bisikletlilerin geçişini engelledi.
Bugün sabah saatlerinde Tepebaşı İlçesi Sazova Mahallesi Ulusal Egemenlik Bulvarı üzerindeki kaldırıma devrilmiş bir ağaç dikkat çekti. Bisikletlilerin sıklıkla kullandığı bilinen yolu kapatan ağaç kaldırımdan geçişleri zorlaştırırken, yayaların yürüme mesafesinin de daraldığı gözlemlendi. Vatandaşlar yetkililerin ağacı bulunduğu yerden kaldırmasını istedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.