pendik escort bayan
ozmenpc.com
ozmenpc.comtr
ak

Yağışlardan dolayı yıkılan duvar yapılmaya başlandı

Yaşam (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.07.2023 - 17:31, Güncelleme: 28.07.2023 - 17:18
 

Yağışlardan dolayı yıkılan duvar yapılmaya başlandı

Yağışlardan dolayı yıkılan duvar yapılmaya başlandı

Hakkari’nin Çukurca ilçesinde etkili olan yağışlardan dolayı yıkılan duvar belediye ekipleri tarafından onarıldı.Konuyla ilgili bilgi veren Çukurca Belediye Başkanı Ensar Dündar, çarşı merkezi ve Yeşilçeşme Mahallesi’ni birbirine bağlayan yolda yağışlardan dolayı dere duvarlarında çöküntü meydana geldiğini söyledi. Başkan Dündar, “Belediye ekipleri tarafından yol yenileme ve dere yatağı düzeltme çalışmalarını başlatarak yeniden vatandaşların hizmetine sunacağız” dedi.
Yağışlardan dolayı yıkılan duvar yapılmaya başlandı
Hakkari’nin Çukurca ilçesinde etkili olan yağışlardan dolayı yıkılan duvar belediye ekipleri tarafından onarıldı.
Konuyla ilgili bilgi veren Çukurca Belediye Başkanı Ensar Dündar, çarşı merkezi ve Yeşilçeşme Mahallesi’ni birbirine bağlayan yolda yağışlardan dolayı dere duvarlarında çöküntü meydana geldiğini söyledi. Başkan Dündar, “Belediye ekipleri tarafından yol yenileme ve dere yatağı düzeltme çalışmalarını başlatarak yeniden vatandaşların hizmetine sunacağız” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.