pendik escort bayan
ozmenpc.com
ozmenpc.comtr
ak

Üstyapı çalışmaları tamamlanan caddeler akıllı sistemlerle buluşuyor

Yaşam (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.07.2023 - 10:33, Güncelleme: 28.07.2023 - 10:21
 

Üstyapı çalışmaları tamamlanan caddeler akıllı sistemlerle buluşuyor

Üstyapı çalışmaları tamamlanan caddeler akıllı sistemlerle buluşuyor

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, üstyapı çalışmaları tamamlanan caddelerde trafik ışık sensörlerini yeniliyor.Sakarya Büyükşehir Belediyesi, üstyapı çalışmaları tamamlanan caddelerde trafik ışık sensörlerini yeniliyor Şehir genelinde trafik yoğunluğunu azaltmak için alternatif güzergahları hizmete alan büyükşehir belediyesi, trafikte bekleme sürelerini azaltmak, trafiğin güvenli şekilde akışını sağlamak için teknolojik imkanları değerlendiriyor. Bu çerçevede Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı marifetiyle üstyapısı yenilenen caddelerde kavşaklara akıllı sistemler yeniden kazandırılıyor.
Üstyapı çalışmaları tamamlanan caddeler akıllı sistemlerle buluşuyor
Sakarya Büyükşehir Belediyesi, üstyapı çalışmaları tamamlanan caddelerde trafik ışık sensörlerini yeniliyor.
Sakarya Büyükşehir Belediyesi, üstyapı çalışmaları tamamlanan caddelerde trafik ışık sensörlerini yeniliyor Şehir genelinde trafik yoğunluğunu azaltmak için alternatif güzergahları hizmete alan büyükşehir belediyesi, trafikte bekleme sürelerini azaltmak, trafiğin güvenli şekilde akışını sağlamak için teknolojik imkanları değerlendiriyor. Bu çerçevede Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı marifetiyle üstyapısı yenilenen caddelerde kavşaklara akıllı sistemler yeniden kazandırılıyor.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.