pendik escort bayan
ozmenpc.com
ak

Eskişehir’de hava sıcaklığındaki artış sürüyor

Yaşam (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.09.2024 - 11:30, Güncelleme: 27.09.2024 - 11:28
 

Eskişehir’de hava sıcaklığındaki artış sürüyor

Eskişehir’de hava sıcaklığındaki artış sürüyor

Eskişehir’in de içinde bulunduğu bölge genelinde havanın az bulutlu olması ve sıcaklığın 1 ila 3 derece artması bekleniyor.Meteoroloji 3. Bölge Müdürlüğü tarafından yayınlanan hava tahmin raporuna göre; bölge genelinin az bulutlu ve açık geçeceği, sabah saatlerinde Bursa’nın kuzey ve batı kesimlerinde yer yer pus hadisesinin görüleceği tahmin ediliyor. Hava sıcaklığının 1 ila 3 derece artması bekleniyor. Rüzgarın ise doğu ve güneydoğulu yönlerden hafif ve orta kuvvette eseceği öngörülüyor.Öte yandan, Eskişehir’de en yüksek hava sıcaklığının 37 derece ile Mihalgazi ve 36 derece ile Sarıcakaya ilçelerinde olacağı değerlendiriliyor.
Eskişehir’de hava sıcaklığındaki artış sürüyor
Eskişehir’in de içinde bulunduğu bölge genelinde havanın az bulutlu olması ve sıcaklığın 1 ila 3 derece artması bekleniyor.
Meteoroloji 3. Bölge Müdürlüğü tarafından yayınlanan hava tahmin raporuna göre; bölge genelinin az bulutlu ve açık geçeceği, sabah saatlerinde Bursa’nın kuzey ve batı kesimlerinde yer yer pus hadisesinin görüleceği tahmin ediliyor. Hava sıcaklığının 1 ila 3 derece artması bekleniyor. Rüzgarın ise doğu ve güneydoğulu yönlerden hafif ve orta kuvvette eseceği öngörülüyor.

Öte yandan, Eskişehir’de en yüksek hava sıcaklığının 37 derece ile Mihalgazi ve 36 derece ile Sarıcakaya ilçelerinde olacağı değerlendiriliyor.

Eskişehir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.