pendik escort bayan
ozmenpc.com
ozmenpc.comtr
ak

Elektrik direğinin tepesinde ağaç filizlendi

Yaşam (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.06.2024 - 10:02, Güncelleme: 01.06.2024 - 09:53
 

Elektrik direğinin tepesinde ağaç filizlendi

Elektrik direğinin tepesinde ağaç filizlendi

Balıkesir’in Gönen ilçesinde, elektrik direğinin tepesinde filizlenen ağaç görenleri şaşırttı.Gönen’e bağlı Kurtuluş Mahallesi’nde bulunan Işık Caddesi üzerindeki UEDAŞ’a ait bir elektrik direğinin üzerinde şeftali ağacı filizlendi. Muhtemelen kuşlar tarafından taşınan bir tohumun direğin tepesine yerleşmesi ve burada uygun şartları bularak filizlenmesi ilginç bir görüntü oluşturdu. Tohum zamanla büyüyerek elektrik direğinin tepesinde minik bir şeftali ağacına dönüştü. Mahalle sakinleri, bu ilginç durumu fark edince sosyal medyada paylaşmaya başladılar.Elektrik direğinin tepesinde filizlenen bu minik ağaç, doğanın sürprizlerle dolu olduğunu bir kez daha hatırlattı.
Elektrik direğinin tepesinde ağaç filizlendi
Balıkesir’in Gönen ilçesinde, elektrik direğinin tepesinde filizlenen ağaç görenleri şaşırttı.
Gönen’e bağlı Kurtuluş Mahallesi’nde bulunan Işık Caddesi üzerindeki UEDAŞ’a ait bir elektrik direğinin üzerinde şeftali ağacı filizlendi. Muhtemelen kuşlar tarafından taşınan bir tohumun direğin tepesine yerleşmesi ve burada uygun şartları bularak filizlenmesi ilginç bir görüntü oluşturdu. Tohum zamanla büyüyerek elektrik direğinin tepesinde minik bir şeftali ağacına dönüştü. Mahalle sakinleri, bu ilginç durumu fark edince sosyal medyada paylaşmaya başladılar.
Elektrik direğinin tepesinde filizlenen bu minik ağaç, doğanın sürprizlerle dolu olduğunu bir kez daha hatırlattı.

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.