pendik escort bayan
ozmenpc.com
ak

Ekipler bayram boyunca çalıştılar

Yaşam (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.06.2024 - 15:33, Güncelleme: 21.06.2024 - 15:03
 

Ekipler bayram boyunca çalıştılar

Ekipler bayram boyunca çalıştılar

Pazaryeri Belediyesi ve Bilecik Belediyeler Birliği ekipleri bayram boyunca aralıksız çalıştı.Kurban Bayramı’nda tüm ekiplerin çalıştıklarını anlatan Pazaryeri Belediye Başkanı Zekiye Tekin;"Kurban bayramını çok şükür kazasız belasız birlik beraberlik içinde geçirdik. Hem Pazaryeri Belediyesi ekipleri hem belediyeler birliğimizin ekipleri bayram süresince canla başla çalıştılar. Bütün ilçelerimizde konteynerlerin yıkama işlemi bu günden itibaren başladı bir kaç gün içinde ilçelerimizin ve köylerimizin tamamında yıkama işleri tamamlanmış olur. Nice bayramlara sağlıkla mutlulukla ulaşmayı diliyor tüm hemşerilerimize saygılarımızı sunuyoruz" dedi.
Ekipler bayram boyunca çalıştılar
Pazaryeri Belediyesi ve Bilecik Belediyeler Birliği ekipleri bayram boyunca aralıksız çalıştı.
Kurban Bayramı’nda tüm ekiplerin çalıştıklarını anlatan Pazaryeri Belediye Başkanı Zekiye Tekin;"Kurban bayramını çok şükür kazasız belasız birlik beraberlik içinde geçirdik. Hem Pazaryeri Belediyesi ekipleri hem belediyeler birliğimizin ekipleri bayram süresince canla başla çalıştılar. Bütün ilçelerimizde konteynerlerin yıkama işlemi bu günden itibaren başladı bir kaç gün içinde ilçelerimizin ve köylerimizin tamamında yıkama işleri tamamlanmış olur. Nice bayramlara sağlıkla mutlulukla ulaşmayı diliyor tüm hemşerilerimize saygılarımızı sunuyoruz" dedi.

Bilecik HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.