pendik escort bayan
ozmenpc.com
ak

Bayramda Küçükelmalı Tabiat Parkına ziyaretçi akını

Yaşam (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.06.2024 - 12:32, Güncelleme: 18.06.2024 - 12:06
 

Bayramda Küçükelmalı Tabiat Parkına ziyaretçi akını

Bayramda Küçükelmalı Tabiat Parkına ziyaretçi akını

Bilecik’in Pazaryeri ilçesinden yer alan Küçükelmalı Tabiat Parkı, Kurban Bayramı’nda çeşitli illerden gelen çok sayıda ziyaretçiyi ağırladı.Pazaryeri ilçe merkezine 7 kilometre uzaklıkta bulunan Küçükelmalı Tabiat Parkı, 9 günlük Kurban Bayramı tatilinde kamp ve karavan turizminin gözdesi oldu. Doğası ve eşsiz gölet manzarası ile ziyaretçilerin ilk tercihleri arasında yer alan Küçükelmalı Tabiat Parkı’nda yoğunluk oluştu.
Bayramda Küçükelmalı Tabiat Parkına ziyaretçi akını
Bilecik’in Pazaryeri ilçesinden yer alan Küçükelmalı Tabiat Parkı, Kurban Bayramı’nda çeşitli illerden gelen çok sayıda ziyaretçiyi ağırladı.
Pazaryeri ilçe merkezine 7 kilometre uzaklıkta bulunan Küçükelmalı Tabiat Parkı, 9 günlük Kurban Bayramı tatilinde kamp ve karavan turizminin gözdesi oldu. Doğası ve eşsiz gölet manzarası ile ziyaretçilerin ilk tercihleri arasında yer alan Küçükelmalı Tabiat Parkı’nda yoğunluk oluştu.

Bilecik HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.