pendik escort bayan
ozmenpc.com
ozmenpc.comtr
ak

Bafra Turizm ve Destinasyon Derneği kuruldu

Yaşam (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.08.2023 - 17:05, Güncelleme: 29.08.2023 - 16:34
 

Bafra Turizm ve Destinasyon Derneği kuruldu

Bafra Turizm ve Destinasyon Derneği kuruldu

Samsun’un Bafra ilçesinde Turizm ve Destinasyon Derneği kuruldu.Bafra ilçesinin turizm yönünden gelişmesine katkı sağlamak amacıyla kurulan Turizm ve Destinasyon Derneği, basına tanıtıldı. Dernek geçici yönetim kurulu başkanı Ömer Er tarafından yapılan açıklamada, "İlçemizin gelişmesine katkı sağlamak için gönül vermiş insanlarla birlikte bu yola çıktık. Bafra’nın tarihi değerlerini, gastronomik zenginliklerini ve kültürel çeşitliliğini insanlara aktararak ilçemizin turizm açısından eksik kalan tanınırlığını sağlamak başlıca misyonumuzdur. Her türlü gelişime ve dönüşüme odaklanan bu oluşumun bölge turizmine büyük katkılar sağlayacağını düşünüyoruz. Baframız için hayırlı olsun" dedi.Basın toplantısında Turizm ve Destinasyon Derneği kurucu üyeleri katıldı.
Bafra Turizm ve Destinasyon Derneği kuruldu
Samsun’un Bafra ilçesinde Turizm ve Destinasyon Derneği kuruldu.
Bafra ilçesinin turizm yönünden gelişmesine katkı sağlamak amacıyla kurulan Turizm ve Destinasyon Derneği, basına tanıtıldı. Dernek geçici yönetim kurulu başkanı Ömer Er tarafından yapılan açıklamada, "İlçemizin gelişmesine katkı sağlamak için gönül vermiş insanlarla birlikte bu yola çıktık. Bafra’nın tarihi değerlerini, gastronomik zenginliklerini ve kültürel çeşitliliğini insanlara aktararak ilçemizin turizm açısından eksik kalan tanınırlığını sağlamak başlıca misyonumuzdur. Her türlü gelişime ve dönüşüme odaklanan bu oluşumun bölge turizmine büyük katkılar sağlayacağını düşünüyoruz. Baframız için hayırlı olsun" dedi.
Basın toplantısında Turizm ve Destinasyon Derneği kurucu üyeleri katıldı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.