pendik escort bayan
ozmenpc.com
ak

Arin Gölü renkli misafirlerini ağırlıyor

Yaşam (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.08.2023 - 10:06, Güncelleme: 29.08.2023 - 09:35
 

Arin Gölü renkli misafirlerini ağırlıyor

Arin Gölü renkli misafirlerini ağırlıyor

BİTLİS (İHA) – Bitlis’in Adilcevaz ilçesinde bulunan ve kuş cenneti olarak bilinen Arin Gölü, renkli misafirleri allı turnaları (flamingo) ağırlıyor.Adilcevaz ilçesi sınırlarında bulunan ve Van Gölü’nün kuzey kıyısında yer alan Arin Gölü, su seviyesinin düşmesine rağmen misafirlerini ağırlamaya devam ediyor. Kuş cenneti olarak bilinen ve yaklaşık 200 tür kuş çeşidine ev sahipliği yapan Arin Gölü, misafir ettiği flamingolarla vatandaşların yoğun ilgisini görüyor.Ünal Emen isimli vatandaş, Arin Gölü’nün bir kuş cenneti olduğunu belirterek, “Arin Gölü allı turnalar başta olmak üzere birçok kuş türünü misafir ediyor. Arin Gölü’nün suyu çekilse de bu kuş türü yılın en az 4 ayını burada geçiriyorlar. İnsanlarımız da buraya onları seyretmek ve fotoğraf çektirmek geliyorlar” dedi.
Arin Gölü renkli misafirlerini ağırlıyor
BİTLİS (İHA) – Bitlis’in Adilcevaz ilçesinde bulunan ve kuş cenneti olarak bilinen Arin Gölü, renkli misafirleri allı turnaları (flamingo) ağırlıyor.
Adilcevaz ilçesi sınırlarında bulunan ve Van Gölü’nün kuzey kıyısında yer alan Arin Gölü, su seviyesinin düşmesine rağmen misafirlerini ağırlamaya devam ediyor. Kuş cenneti olarak bilinen ve yaklaşık 200 tür kuş çeşidine ev sahipliği yapan Arin Gölü, misafir ettiği flamingolarla vatandaşların yoğun ilgisini görüyor.
Ünal Emen isimli vatandaş, Arin Gölü’nün bir kuş cenneti olduğunu belirterek, “Arin Gölü allı turnalar başta olmak üzere birçok kuş türünü misafir ediyor. Arin Gölü’nün suyu çekilse de bu kuş türü yılın en az 4 ayını burada geçiriyorlar. İnsanlarımız da buraya onları seyretmek ve fotoğraf çektirmek geliyorlar” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.