pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

“Nefsi müdafaa hakkımızı saklı tutuyoruz“

09.10.2014 - 23:14, Güncelleme: 09.10.2014 - 23:14
 

“Nefsi müdafaa hakkımızı saklı tutuyoruz“

Dün 17:30 saatlerinde Sivas meydanında Kobani'ye destek amaçlı 25-30 kişinin düzenlediği eylem Ülkü Ocak'lı gençler tarafından tepkiyle karşılandı.

Sivas Ülkü Ocakları başkanı Turan Gazi YALÇINDAĞ konuyla alakalı bir basın açıklaması yaptı. YALÇINDAĞ'ın açıklamasından satırbaşları ...  Bugün akşam saatlerinde Sivas meydanında Kobani'ye destek saçmalığı adı altında toplanan bölücülere Sivas Ülkü Ocakları olarak gereken tepki fazlasıyla verilmiştir.   Gönüldaşlarımın bundan sonra provokatörlerin " Ülkücüleri Sokağa Çekme " çabaları ve kışkırtmaları karşısında duyarlı olmaları, şiddet odaklı eylemlerde bulunmamaları ve sağ duyulu davranmalarını rica ediyorum.   Türk Milleti’ni içinde bulunduğumuz sürece yönelik olarak yaptığımız uyarılara kulak vermeye; Ülkücü Hareketin kutlu çatısı altında tek yumruk olmuş bir şekilde devletimiz için mücadele etmeye çağırıyoruz..Ayrıca bütün sağduyulu yaklaşımımıza karşılık saldırıların devam etmesi durumunda nefsi müdafaa hakkımızı saklı tuttuğumuza da dikkat çekmek istiyoruz.   Turan Gazi YALÇINDAĞ   SİVAS Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı İl Başkanı
Dün 17:30 saatlerinde Sivas meydanında Kobani'ye destek amaçlı 25-30 kişinin düzenlediği eylem Ülkü Ocak'lı gençler tarafından tepkiyle karşılandı.

Sivas Ülkü Ocakları başkanı Turan Gazi YALÇINDAĞ konuyla alakalı bir basın açıklaması yaptı. YALÇINDAĞ'ın açıklamasından satırbaşları ...

 Bugün akşam saatlerinde Sivas meydanında Kobani'ye destek saçmalığı adı altında toplanan bölücülere Sivas Ülkü Ocakları olarak gereken tepki fazlasıyla verilmiştir.

 

Gönüldaşlarımın bundan sonra provokatörlerin " Ülkücüleri Sokağa Çekme " çabaları ve kışkırtmaları karşısında duyarlı olmaları, şiddet odaklı eylemlerde bulunmamaları ve sağ duyulu davranmalarını rica ediyorum.

 

Türk Milleti’ni içinde bulunduğumuz sürece yönelik olarak yaptığımız uyarılara kulak vermeye; Ülkücü Hareketin kutlu çatısı altında tek yumruk olmuş bir şekilde devletimiz için mücadele etmeye çağırıyoruz..Ayrıca bütün sağduyulu yaklaşımımıza karşılık saldırıların devam etmesi durumunda nefsi müdafaa hakkımızı saklı tuttuğumuza da dikkat çekmek istiyoruz.

 

Turan Gazi YALÇINDAĞ

 

SİVAS Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı İl Başkanı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.