pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Sinoplu kıyı balıkçısı su samurunu elleriyle besledi

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.04.2024 - 19:31, Güncelleme: 24.04.2024 - 19:06
 

Sinoplu kıyı balıkçısı su samurunu elleriyle besledi

Sinoplu kıyı balıkçısı su samurunu elleriyle besledi

Sinoplu kıyı balıkçısı teknesine gelen su samurunu elleriyle balık vererek besledi.Sinoplu kıyı balıkçısı teknesine gelen su samuruna “gel kuzum, sana balık vereceğim” diyerek seslendi. Ardından su samurunu ikna etmeyi başaran balıkçı elleriyle su samuruna balık yedirdi. Su samurunun balıkçıyla samimi görüntüleri izleyenleri gülümsetti.Su samuru, Türkiye’de nesli tükenmekte olan yaban hayvanları listesinde yer alıyor ve bilimsel adı ’lutra lutra’ olarak geçiyor.
Sinoplu kıyı balıkçısı su samurunu elleriyle besledi
Sinoplu kıyı balıkçısı teknesine gelen su samurunu elleriyle balık vererek besledi.
Sinoplu kıyı balıkçısı teknesine gelen su samuruna “gel kuzum, sana balık vereceğim” diyerek seslendi. Ardından su samurunu ikna etmeyi başaran balıkçı elleriyle su samuruna balık yedirdi. Su samurunun balıkçıyla samimi görüntüleri izleyenleri gülümsetti.
Su samuru, Türkiye’de nesli tükenmekte olan yaban hayvanları listesinde yer alıyor ve bilimsel adı ’lutra lutra’ olarak geçiyor.

Sinop HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.