pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Sakaryaspor, Tuncay Şanlı ile yolları ayırdı

Spor (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.05.2024 - 20:31, Güncelleme: 05.05.2024 - 20:03
 

Sakaryaspor, Tuncay Şanlı ile yolları ayırdı

Sakaryaspor, Tuncay Şanlı ile yolları ayırdı

Sakaryaspor, Teknik Direktör Tuncay Şanlı ile yollarını ayırdıklarını açıkladı.Trendyol 1. Lig’in 33. haftasında Sakaryaspor, sahasında Tuzlaspor’a 2-0 mağlup oldu. Bu yenilginin ardından Sakaryaspor, Tuncay Şanlı ile yollarını ayırdı. Kulübün konuyla ilgili sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "Teknik direktörümüz Tuncay Şanlı ile gerçekleştirilen karşılıklı görüşmeler neticesinde yollarımızı ayırmış bulunmaktayız. Kendisine bugüne kadarki emekleri için teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz" denildi.
Sakaryaspor, Tuncay Şanlı ile yolları ayırdı
Sakaryaspor, Teknik Direktör Tuncay Şanlı ile yollarını ayırdıklarını açıkladı.
Trendyol 1. Lig’in 33. haftasında Sakaryaspor, sahasında Tuzlaspor’a 2-0 mağlup oldu. Bu yenilginin ardından Sakaryaspor, Tuncay Şanlı ile yollarını ayırdı. Kulübün konuyla ilgili sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "Teknik direktörümüz Tuncay Şanlı ile gerçekleştirilen karşılıklı görüşmeler neticesinde yollarımızı ayırmış bulunmaktayız. Kendisine bugüne kadarki emekleri için teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz" denildi.

Sakarya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.