pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Gölcüklü pehlivanların Fethiye başarısı

Spor (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.05.2024 - 11:00, Güncelleme: 06.05.2024 - 10:56
 

Gölcüklü pehlivanların Fethiye başarısı

Gölcüklü pehlivanların Fethiye başarısı

Gölcük Belediyespor pehlivanları, Fethiye 2. Mustafa Kiremitli Yağlı Güreşleri’nde önemli başarılar elde etti.Katıldıkları tüm yağlı güreşlerde önemli dereceler elde eden Gölcük Belediyespor pehlivanları, son olarak Fethiye 2. Mustafa Kiremitli Yağlı Güreşlerinde boy gösterdi. Fethiye’de birbirinden zorlu rakipleriyle mücadele eden pehlivanlardan başaltında Hüseyin Soğukoğlu şampiyon, Abdülrefik Öner ise 3. oldu. Başpehlivanlıkta bel bağlayan Yıldıray Akın ise 3. olarak yağlı güreşlerde başarı elde etti.Fethiye’den başarılı sonuçlar kazanan pehlivanları tebrik eden Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, güreşçilere başarılar diledi.
Gölcüklü pehlivanların Fethiye başarısı
Gölcük Belediyespor pehlivanları, Fethiye 2. Mustafa Kiremitli Yağlı Güreşleri’nde önemli başarılar elde etti.
Katıldıkları tüm yağlı güreşlerde önemli dereceler elde eden Gölcük Belediyespor pehlivanları, son olarak Fethiye 2. Mustafa Kiremitli Yağlı Güreşlerinde boy gösterdi. Fethiye’de birbirinden zorlu rakipleriyle mücadele eden pehlivanlardan başaltında Hüseyin Soğukoğlu şampiyon, Abdülrefik Öner ise 3. oldu. Başpehlivanlıkta bel bağlayan Yıldıray Akın ise 3. olarak yağlı güreşlerde başarı elde etti.
Fethiye’den başarılı sonuçlar kazanan pehlivanları tebrik eden Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, güreşçilere başarılar diledi.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.