pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Darendeli kız öğrenciler Türkiye Şampiyonası’nda finale kaldı

Spor (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.05.2024 - 11:01, Güncelleme: 06.05.2024 - 10:47
 

Darendeli kız öğrenciler Türkiye Şampiyonası’nda finale kaldı

Darendeli kız öğrenciler Türkiye Şampiyonası’nda finale kaldı

Malatya’nın Darende ilçesinde bulunan Hacı Naciye Ateş Anadolu Lisesi Okçuluk Kulübü öğrencileri, Gümüşhane’de düzenlenen Okul Sporları Geleneksel Türk Okçuluk Grup Müsabakalarında takım halinde ikinci oldu.Geçtiğimiz hafta Malatya’da düzenlenen il elemelerinde birinci olan Hacı Naciye Ateş Okçuluk Kulübü öğrencileri, ilimizi temsilen Gümüşhane’de düzenlenen bölge müsabakalarında takım halinde derece elde ederek, Türkiye Şampiyonası’nda finale kaldı.Gençlik ve Spor Bakanlığının okul sporları kapsamında düzenlenen küçükler, yıldızlar ve gençler A-B kız-erkek grup müsabakalarına, 13 ilde 350’ye yakın sporcu katıldı.Gümüşhane Yenişehir Stadı’nda 2 gün süren müsabakalarda Hacı Naciye Ateş Okçuluk Kulübü 12’inci sınıf öğrencileri Şehnaz Çetin, Zeynep Uykun ve Mervenur Önat, Mersin’de yapılacak Türkiye finallerine katılabilmek için mücadele etti.Beden eğitimi Öğretmeni Sedat Kaya, Türk okçuluğunun, motivasyonu ve konsantrasyonu artıran bir spor olduğuna dikkati çekerek, ilk defa katıldıkları müsabakalarda birinci olarak Türkiye Şampiyonası’nda finale kaldıklarını söyledi.Okçulardan Şehnaz Çetin de Mersin’de düzenlenecek olan finallere güçlü bir şekilde hazırlandıklarını belirterek, milli sporcu olmayı hedeflediğini aktardı.
Darendeli kız öğrenciler Türkiye Şampiyonası’nda finale kaldı
Malatya’nın Darende ilçesinde bulunan Hacı Naciye Ateş Anadolu Lisesi Okçuluk Kulübü öğrencileri, Gümüşhane’de düzenlenen Okul Sporları Geleneksel Türk Okçuluk Grup Müsabakalarında takım halinde ikinci oldu.
Geçtiğimiz hafta Malatya’da düzenlenen il elemelerinde birinci olan Hacı Naciye Ateş Okçuluk Kulübü öğrencileri, ilimizi temsilen Gümüşhane’de düzenlenen bölge müsabakalarında takım halinde derece elde ederek, Türkiye Şampiyonası’nda finale kaldı.
Gençlik ve Spor Bakanlığının okul sporları kapsamında düzenlenen küçükler, yıldızlar ve gençler A-B kız-erkek grup müsabakalarına, 13 ilde 350’ye yakın sporcu katıldı.
Gümüşhane Yenişehir Stadı’nda 2 gün süren müsabakalarda Hacı Naciye Ateş Okçuluk Kulübü 12’inci sınıf öğrencileri Şehnaz Çetin, Zeynep Uykun ve Mervenur Önat, Mersin’de yapılacak Türkiye finallerine katılabilmek için mücadele etti.
Beden eğitimi Öğretmeni Sedat Kaya, Türk okçuluğunun, motivasyonu ve konsantrasyonu artıran bir spor olduğuna dikkati çekerek, ilk defa katıldıkları müsabakalarda birinci olarak Türkiye Şampiyonası’nda finale kaldıklarını söyledi.
Okçulardan Şehnaz Çetin de Mersin’de düzenlenecek olan finallere güçlü bir şekilde hazırlandıklarını belirterek, milli sporcu olmayı hedeflediğini aktardı.

Malatya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.