pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Beşiktaş, Fenerbahçe maçı hazırlıklarını tamamladı

Spor (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.04.2024 - 20:30, Güncelleme: 26.04.2024 - 20:12
 

Beşiktaş, Fenerbahçe maçı hazırlıklarını tamamladı

Beşiktaş, Fenerbahçe maçı hazırlıklarını tamamladı

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig’in 34. haftasında Fenerbahçe ile oynayacağı derbinin hazırlıklarını, bu akşam yaptığı antrenmanla tamamlayarak kampa girdi.BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde Teknik Sorumlu Serdar Topraktepe yönetiminde yapılan antrenman, kondisyon ve taktik çalışmasıydı. Isınma koşuları ve 5’e 2 çalışmalarıyla başlayan idman, taktiksel çalışmayla tamamlandı.4 futbolcu kadroda yokÖte yandan tedavi ve sahaya dönüş çalışmaları devam eden futbolculardan Serkan Emrecan Terzi, Bakhtiyor Zainutdinov ve Tayfur Bingöl ile geçtiğimiz günlerde antrenmanda sol uyluk arka adalesinde ağrı hisseden ve yapılan değerlendirmede uyluk arka adalesinde (biseps femoris) gerilme ve ödem tespit edilen Demir Ege Tıknaz, Fenerbahçe maçında kadroda yer almayacak.Siyah-beyazlılar, Trendyol Süper Lig’in 34. haftasında, yarın saat 19.00’da Ülker Stadyumu’nda Fenerbahçe’yle karşılaşacak.
Beşiktaş, Fenerbahçe maçı hazırlıklarını tamamladı
Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig’in 34. haftasında Fenerbahçe ile oynayacağı derbinin hazırlıklarını, bu akşam yaptığı antrenmanla tamamlayarak kampa girdi.
BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde Teknik Sorumlu Serdar Topraktepe yönetiminde yapılan antrenman, kondisyon ve taktik çalışmasıydı. Isınma koşuları ve 5’e 2 çalışmalarıyla başlayan idman, taktiksel çalışmayla tamamlandı.

4 futbolcu kadroda yok
Öte yandan tedavi ve sahaya dönüş çalışmaları devam eden futbolculardan Serkan Emrecan Terzi, Bakhtiyor Zainutdinov ve Tayfur Bingöl ile geçtiğimiz günlerde antrenmanda sol uyluk arka adalesinde ağrı hisseden ve yapılan değerlendirmede uyluk arka adalesinde (biseps femoris) gerilme ve ödem tespit edilen Demir Ege Tıknaz, Fenerbahçe maçında kadroda yer almayacak.
Siyah-beyazlılar, Trendyol Süper Lig’in 34. haftasında, yarın saat 19.00’da Ülker Stadyumu’nda Fenerbahçe’yle karşılaşacak.

İstanbul HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.