pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Karabük’te Dünya Atletizm Günü şenlikle kutlandı

Spor (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.05.2024 - 15:34, Güncelleme: 08.05.2024 - 14:58
 

Karabük’te Dünya Atletizm Günü şenlikle kutlandı

Karabük’te Dünya Atletizm Günü şenlikle kutlandı

Karabük’te Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Dünya Atletizm Günü çerçevesinde çocuklar için spor şenliği düzenlendi.Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadyumu’nda düzenlenen şenliğe 4-7 ve 8-11 yaş arası yaklaşık 100 çocuk katılırken çocuklar için birbirinden farklı spor aktiviteleri yapıldı. Atletizm spor dalının bilinilirliğinin arttırılması, okul çağındaki çocukların ders dışı zamanlarında spor yapma becerilerinin geliştirmesi, bilgisayar başında ve durağan geçen yaşam döngülerine fiziksel hareketlilik getirilmesi amacıyla Dünya Atletizm Günü çerçevesinde gerçekleşen etkinlikte çocuklar doyasıya eğlendi.Etkinliğe katılan çocuklara katılım belgeleri Karabük Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürleri Lokman Mollaoğulları ve Ali Osman Sevim tarafından takdim edildi.Şenlik hatıra fotoğrafı çekilmesi ile sona erdi.
Karabük’te Dünya Atletizm Günü şenlikle kutlandı
Karabük’te Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Dünya Atletizm Günü çerçevesinde çocuklar için spor şenliği düzenlendi.
Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadyumu’nda düzenlenen şenliğe 4-7 ve 8-11 yaş arası yaklaşık 100 çocuk katılırken çocuklar için birbirinden farklı spor aktiviteleri yapıldı. Atletizm spor dalının bilinilirliğinin arttırılması, okul çağındaki çocukların ders dışı zamanlarında spor yapma becerilerinin geliştirmesi, bilgisayar başında ve durağan geçen yaşam döngülerine fiziksel hareketlilik getirilmesi amacıyla Dünya Atletizm Günü çerçevesinde gerçekleşen etkinlikte çocuklar doyasıya eğlendi.
Etkinliğe katılan çocuklara katılım belgeleri Karabük Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürleri Lokman Mollaoğulları ve Ali Osman Sevim tarafından takdim edildi.
Şenlik hatıra fotoğrafı çekilmesi ile sona erdi.

Karabük HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.