pendik escort bayan
ozmenpc.com
ozmenpc.comtr
ak

Zeytin Dalı Harekatı

24.01.2018 - 14:08, Güncelleme: 24.01.2018 - 14:08
 

Zeytin Dalı Harekatı

Harekatta şehit olan Piyade Üsteğmen Usta'nın cenaze töreni, hava muhalefetinden dolayı bugün yapılamayacak

ANKARA (AA) - Zeytin Dalı Harekatı'nda şehit olan Piyade Üsteğmen Oğuz Kağan Usta'nın cenaze töreninin, hava muhalefetinden dolayı bugün yapılamayacağı öğrenildi.Afrin'e yönelik Zeytin Dalı Harekatı sırasında çıkan çatışmada şehit olan Piyade Üsteğmen Oğuz Kağan Usta için Ahmet Hamdi Akseki Camisi'nde bugün öğle namazını müteakip cenaze töreni düzenleneceği bildirilmişti.Alınan bilgiye göre, cenaze töreni, hava muhalefeti ve gerekli işlemlerin yetiştirilememesinden dolayı ertelendi. Şehit Usta'nın, yarın yapılması planlanan törenin ardından defnedilmesi bekleniyor.
Harekatta şehit olan Piyade Üsteğmen Usta'nın cenaze töreni, hava muhalefetinden dolayı bugün yapılamayacak

ANKARA (AA) - Zeytin Dalı Harekatı'nda şehit olan Piyade Üsteğmen Oğuz Kağan Usta'nın cenaze töreninin, hava muhalefetinden dolayı bugün yapılamayacağı öğrenildi.

Afrin'e yönelik Zeytin Dalı Harekatı sırasında çıkan çatışmada şehit olan Piyade Üsteğmen Oğuz Kağan Usta için Ahmet Hamdi Akseki Camisi'nde bugün öğle namazını müteakip cenaze töreni düzenleneceği bildirilmişti.

Alınan bilgiye göre, cenaze töreni, hava muhalefeti ve gerekli işlemlerin yetiştirilememesinden dolayı ertelendi. Şehit Usta'nın, yarın yapılması planlanan törenin ardından defnedilmesi bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.