pendik escort bayan
ozmenpc.com
ak

Zamanında müdahale orman yangınını önledi

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.06.2024 - 15:32, Güncelleme: 27.06.2024 - 15:18
 

Zamanında müdahale orman yangınını önledi

Zamanında müdahale orman yangınını önledi

Muğla’nın Menteşe ilçesi Denizli karayolu Yaraş mevkiinde tarlada başlayan anız yangınına orman ve itfaiye ekiplerinin zamanında müdahalesi büyük bir orman yangınını önledi.Menteşe ilçesi Denizli Karayolu Yaraş mevkii Soda Mahallesinde öğle saatlerinde hububat hasadı yapılmış bir tarladan çıkan yangın sonrası vatandaşların ihbarı ile Muğla Büyükşehir Belediyesi Menteşe İtfaiye Grup Amirliği ve Muğla Orman Bölge Müdürlüğü arazöz ekipleri yangın bölgesine sevk edildi.Tarlada başlayan yangında alevler ormanlık alana sıçradı. Orman makilik alanda orman ve itfaiye ekipleri tarafından kontrol altına alınan yangın çam ağaçlarının bulunduğu ormanlık alana sıçramadan kontrol altına alındı.
Zamanında müdahale orman yangınını önledi
Muğla’nın Menteşe ilçesi Denizli karayolu Yaraş mevkiinde tarlada başlayan anız yangınına orman ve itfaiye ekiplerinin zamanında müdahalesi büyük bir orman yangınını önledi.
Menteşe ilçesi Denizli Karayolu Yaraş mevkii Soda Mahallesinde öğle saatlerinde hububat hasadı yapılmış bir tarladan çıkan yangın sonrası vatandaşların ihbarı ile Muğla Büyükşehir Belediyesi Menteşe İtfaiye Grup Amirliği ve Muğla Orman Bölge Müdürlüğü arazöz ekipleri yangın bölgesine sevk edildi.
Tarlada başlayan yangında alevler ormanlık alana sıçradı. Orman makilik alanda orman ve itfaiye ekipleri tarafından kontrol altına alınan yangın çam ağaçlarının bulunduğu ormanlık alana sıçramadan kontrol altına alındı.

Muğla HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.