pendik escort bayan
ozmenpc.com
ozmenpc.comtr
ak

Yolcu otobüsünde 12 kilo 408 gram esrar ele geçirildi

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.05.2024 - 15:01, Güncelleme: 27.05.2024 - 14:36
 

Yolcu otobüsünde 12 kilo 408 gram esrar ele geçirildi

Yolcu otobüsünde 12 kilo 408 gram esrar ele geçirildi

Malatya’da şüphe üzerine durdurulan bir yolcu otobüsünde 12 kilo 408 gram esrar ele geçirildi. Olayda gözaltına alınan 1 zanlı tutuklandı.Malatya’da, Kale Uygulama noktasında şüphe üzerine durdurulan bir araçta arama yapıldı. Yapılan aramada bir bayan yolcuya ait valiz içerisinde 12 kilo 408 gram esrar ele geçirildi.Olayda gözaltına alınan E.K. polis merkezindeki işlemlerinin ardından sevk edildiği mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Yolcu otobüsünde 12 kilo 408 gram esrar ele geçirildi
Malatya’da şüphe üzerine durdurulan bir yolcu otobüsünde 12 kilo 408 gram esrar ele geçirildi. Olayda gözaltına alınan 1 zanlı tutuklandı.
Malatya’da, Kale Uygulama noktasında şüphe üzerine durdurulan bir araçta arama yapıldı. Yapılan aramada bir bayan yolcuya ait valiz içerisinde 12 kilo 408 gram esrar ele geçirildi.
Olayda gözaltına alınan E.K. polis merkezindeki işlemlerinin ardından sevk edildiği mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Malatya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.