pendik escort bayan
ozmenpc.com
ozmenpc.comtr
ak

Vize’de kavga ihbarına giden polis uyuşturucu buldu

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.04.2024 - 18:00, Güncelleme: 19.04.2024 - 17:53
 

Vize’de kavga ihbarına giden polis uyuşturucu buldu

Vize’de kavga ihbarına giden polis uyuşturucu buldu

Kırklareli’nin Vize ilçesinde kavga ihbarı yapılan bölgeye giden polis ekipleri, olayla ilgili 4 şüpheliyi gözaltına alırken, fişeklenmiş halde eroin ele geçirdi.Edinilen bilgiye göre, Vize ilçesinde kavga ihbarına giden polis ekipleri, olay yerinde bulunan Ö.Ş., A.S., E.D. ve H.A. isimli şahısların üzerinde ve bulundukları alanda arama yaptı. Yapılan aramada 4 fişek halinde 1.9 gram eroin ele geçirildi.Olay ile ilgili gözaltına alınarak adliyeye sevk edilen 4 şüpheliden Ö.Ş. ve A.S. isimli şahıslar tutuklanırken, E.D. ve H.A. isimli 2 şahıs serbest bırakıldı.
Vize’de kavga ihbarına giden polis uyuşturucu buldu
Kırklareli’nin Vize ilçesinde kavga ihbarı yapılan bölgeye giden polis ekipleri, olayla ilgili 4 şüpheliyi gözaltına alırken, fişeklenmiş halde eroin ele geçirdi.
Edinilen bilgiye göre, Vize ilçesinde kavga ihbarına giden polis ekipleri, olay yerinde bulunan Ö.Ş., A.S., E.D. ve H.A. isimli şahısların üzerinde ve bulundukları alanda arama yaptı. Yapılan aramada 4 fişek halinde 1.9 gram eroin ele geçirildi.
Olay ile ilgili gözaltına alınarak adliyeye sevk edilen 4 şüpheliden Ö.Ş. ve A.S. isimli şahıslar tutuklanırken, E.D. ve H.A. isimli 2 şahıs serbest bırakıldı.

Kırklareli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.