pendik escort bayan
ozmenpc.com
ak

Virajı alamayan tır devrildi

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.06.2024 - 14:02, Güncelleme: 21.06.2024 - 13:37
 

Virajı alamayan tır devrildi

Virajı alamayan tır devrildi

Van’ın Başkale ilçesinde virajı alamayan tır devrildi.Alınan bilgilere göre kaza, öğle saatlerinde Başkale yolu üzerindeki Çamlık Mahallesi Kelekom Köprüsü mevkiinde meydana geldi. Sürücüsünün ismi ve plakası öğrenilemeyen tır, virajı alamayarak devrildi. Kazada kimse yaralanmazken, bir süre trafiğe kapanan yol ise yeniden ulaşıma açıldı.
Virajı alamayan tır devrildi
Van’ın Başkale ilçesinde virajı alamayan tır devrildi.
Alınan bilgilere göre kaza, öğle saatlerinde Başkale yolu üzerindeki Çamlık Mahallesi Kelekom Köprüsü mevkiinde meydana geldi. Sürücüsünün ismi ve plakası öğrenilemeyen tır, virajı alamayarak devrildi. Kazada kimse yaralanmazken, bir süre trafiğe kapanan yol ise yeniden ulaşıma açıldı.

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.