pendik escort bayan
ozmenpc.com
ozmenpc.comtr
ak

Uyuşturucuyla yakalanan şahıs gözaltına alındı

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.08.2023 - 17:36, Güncelleme: 28.08.2023 - 17:01
 

Uyuşturucuyla yakalanan şahıs gözaltına alındı

Uyuşturucuyla yakalanan şahıs gözaltına alındı

Kastamonu’da aracında uyuşturucu maddeyle yakalanan şahıs gözaltına alındı.Edinilen bilgiye göre, Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin uyuşturucu madde kullanan ve satışını yapan kişilere yönelik çalışmaları devam ediyor. Bu çerçevede, bir şahsın üst ve aracında arama yapıldı. Yapılan aramada 24,26 gram metamfetamin, 16 adet ecstasy hap, 1,18 gram ecstasy tozu, 1 adet ruhsatsız av tüfeği ve 6 adet av tüfeği fişeği ele geçirildi.Olayla ilgili yakalanan H.C. isimli şahıs gözaltına alındı.
Uyuşturucuyla yakalanan şahıs gözaltına alındı
Kastamonu’da aracında uyuşturucu maddeyle yakalanan şahıs gözaltına alındı.
Edinilen bilgiye göre, Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin uyuşturucu madde kullanan ve satışını yapan kişilere yönelik çalışmaları devam ediyor. Bu çerçevede, bir şahsın üst ve aracında arama yapıldı. Yapılan aramada 24,26 gram metamfetamin, 16 adet ecstasy hap, 1,18 gram ecstasy tozu, 1 adet ruhsatsız av tüfeği ve 6 adet av tüfeği fişeği ele geçirildi.
Olayla ilgili yakalanan H.C. isimli şahıs gözaltına alındı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.