pendik escort bayan
ozmenpc.com
ak

Uşak’ta ormanlık alana sıçrayan yangına müdahale sürüyor

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.06.2024 - 21:31, Güncelleme: 18.06.2024 - 21:20
 

Uşak’ta ormanlık alana sıçrayan yangına müdahale sürüyor

Uşak’ta ormanlık alana sıçrayan yangına müdahale sürüyor

Uşak’ta arpa buğday ekili tarım arazilerinde ve ormanlık alanda çıkan yangını söndürmek için çalışmalar sürüyor.Edinilen bilgilere göre, Akbulak köyü yakınlarında hububat ekili tarım arazilerinde ve ormanlık alanda henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda arazöz ve itfaiye aracı sevk edildi. Rüzgarın da etkisiyle kısa sürede büyüyerek geniş bir alana yayılan yangını söndürmek için ekipler çalışmalarını sürdürüyor.
Uşak’ta ormanlık alana sıçrayan yangına müdahale sürüyor
Uşak’ta arpa buğday ekili tarım arazilerinde ve ormanlık alanda çıkan yangını söndürmek için çalışmalar sürüyor.
Edinilen bilgilere göre, Akbulak köyü yakınlarında hububat ekili tarım arazilerinde ve ormanlık alanda henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda arazöz ve itfaiye aracı sevk edildi. Rüzgarın da etkisiyle kısa sürede büyüyerek geniş bir alana yayılan yangını söndürmek için ekipler çalışmalarını sürdürüyor.

Uşak HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.