pendik escort bayan
ozmenpc.com
ak

TOGÜ’de Yangın Söndürme Tatbikatı Yapıldı

Eğitim (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 31.07.2023 - 15:36, Güncelleme: 31.07.2023 - 15:03
 

TOGÜ’de Yangın Söndürme Tatbikatı Yapıldı

TOGÜ’de Yangın Söndürme Tatbikatı Yapıldı

Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi’nde yangın söndürme tatbikatı gerçekleştirildi.Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığına bağlı Sivil Savunma Uzmanlığı Birimi tarafından birim sorumlularının katıldığı yangın söndürme tatbikatı gerçekleştirildi. 15 Temmuz Kongre ve Kültür Merkezi bahçesinde gerçekleşen tatbikata Üniversite Sivil Savunma birim sorumluları katıldı. Tatbikat öncesi yangın tüpleri dolum sorumlusu ve firma sahibi tarafından yangın tüplerinin doğru kullanımı ve yangına nasıl müdahale edileceği ile ilgili bilgi verildi. Bilgilendirme sonrasında tatbikata geçirilerek yangına müdahale uygulamalı olarak gösterildi.
TOGÜ’de Yangın Söndürme Tatbikatı Yapıldı
Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi’nde yangın söndürme tatbikatı gerçekleştirildi.
Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığına bağlı Sivil Savunma Uzmanlığı Birimi tarafından birim sorumlularının katıldığı yangın söndürme tatbikatı gerçekleştirildi. 15 Temmuz Kongre ve Kültür Merkezi bahçesinde gerçekleşen tatbikata Üniversite Sivil Savunma birim sorumluları katıldı. Tatbikat öncesi yangın tüpleri dolum sorumlusu ve firma sahibi tarafından yangın tüplerinin doğru kullanımı ve yangına nasıl müdahale edileceği ile ilgili bilgi verildi. Bilgilendirme sonrasında tatbikata geçirilerek yangına müdahale uygulamalı olarak gösterildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.