pendik escort bayan
ozmenpc.com
ozmenpc.comtr
ak

Ticari araçla çarpışan otomobil, bir evin bahçesine daldı

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.09.2024 - 16:30, Güncelleme: 19.09.2024 - 15:56
 

Ticari araçla çarpışan otomobil, bir evin bahçesine daldı

Ticari araçla çarpışan otomobil, bir evin bahçesine daldı

Muğla’nın Menteşe ilçesinde iki aracın çarpışması sonucu meydana gelen kazada 2 kişi yaralanırken, ticari araç takla attı, savrulan otomobil ise bir evin bahçesine daldı.Kaza, Menteşe ilçesi Kötekli Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Denizli istikametinden Muğla istikametine seyir halinde olan 34 DA 8591 plakalı ticari araç, o esnada Kötekli Mahallesi’nden Denizli yoluna çıkan 59 AJC 574 plakalı otomobille çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle ticari araç takla atarken, savrulan otomobil ise bir evin bahçesine daldı. Kazada 2 kişi yaralanırken, vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar ilk müdahalelerinin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı. Araçlar çekici marifetiyle yoldan kaldırılırken, kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.
Ticari araçla çarpışan otomobil, bir evin bahçesine daldı
Muğla’nın Menteşe ilçesinde iki aracın çarpışması sonucu meydana gelen kazada 2 kişi yaralanırken, ticari araç takla attı, savrulan otomobil ise bir evin bahçesine daldı.

Kaza, Menteşe ilçesi Kötekli Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Denizli istikametinden Muğla istikametine seyir halinde olan 34 DA 8591 plakalı ticari araç, o esnada Kötekli Mahallesi’nden Denizli yoluna çıkan 59 AJC 574 plakalı otomobille çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle ticari araç takla atarken, savrulan otomobil ise bir evin bahçesine daldı. Kazada 2 kişi yaralanırken, vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar ilk müdahalelerinin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı. Araçlar çekici marifetiyle yoldan kaldırılırken, kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.

Muğla HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.