pendik escort bayan
ozmenpc.com
ak

Sürücüsünün fren yerine gaza bastığı araç otobüs terminaline daldı

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.08.2023 - 12:03, Güncelleme: 27.08.2023 - 11:36
 

Sürücüsünün fren yerine gaza bastığı araç otobüs terminaline daldı

Sürücüsünün fren yerine gaza bastığı araç otobüs terminaline daldı

Mersin’de kontrolden çıkan araç, otobüs terminalindeki yolcu bekleme salonuna daldı. Güvenlik kameralarına da yansıyan kazada yaralanan olmazken, maddi hasar meydana geldi.Kaza, merkez Toroslar ilçesinde bulunan Mersin Şehirlerarası Otobüs Terminali’nde meydana geldi. İddiaya göre, peronda sürücüsünün fren yerine gaza bastığı 46 ADZ 841 plakalı hafif ticari araç, yolcu bekleme salonuna daldı. Terminalin camını kıran araç, içerideki masa ve sandalyelere çarparak hasar verdi. Olayda yaralanan olmazken, araçta ve bekleme salonunda hasar oluştu.Öte yandan kaza anı, terminalin güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde, hafif ticari aracın bekleme salonunun camlarını kırarak içeriye girdiği anlar yer aldı. Araç daha sonra çevredekilerin de yardımı ile salondan çıkarıldı.
Sürücüsünün fren yerine gaza bastığı araç otobüs terminaline daldı
Mersin’de kontrolden çıkan araç, otobüs terminalindeki yolcu bekleme salonuna daldı. Güvenlik kameralarına da yansıyan kazada yaralanan olmazken, maddi hasar meydana geldi.
Kaza, merkez Toroslar ilçesinde bulunan Mersin Şehirlerarası Otobüs Terminali’nde meydana geldi. İddiaya göre, peronda sürücüsünün fren yerine gaza bastığı 46 ADZ 841 plakalı hafif ticari araç, yolcu bekleme salonuna daldı. Terminalin camını kıran araç, içerideki masa ve sandalyelere çarparak hasar verdi. Olayda yaralanan olmazken, araçta ve bekleme salonunda hasar oluştu.
Öte yandan kaza anı, terminalin güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde, hafif ticari aracın bekleme salonunun camlarını kırarak içeriye girdiği anlar yer aldı. Araç daha sonra çevredekilerin de yardımı ile salondan çıkarıldı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.