pendik escort bayan
ozmenpc.com
ak

Suç makinesi Vezirköprü’de yakalandı: 34 farklı suçtan kaydı var

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.06.2024 - 18:07, Güncelleme: 27.06.2024 - 17:38
 

Suç makinesi Vezirköprü’de yakalandı: 34 farklı suçtan kaydı var

Suç makinesi Vezirköprü’de yakalandı: 34 farklı suçtan kaydı var

Samsun’un Vezirköprü ilçesinde 5 yıl 7 ay 15 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan, 34 farklı suçtan da kaydı olan şahıs yakalandı.Vezirköprü İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince; ‘kasten öldürme’ suçundan 5 yıl 7 ay 15 gün kesinleşmiş hapis cezasıyla aranması bulunan, 34 farklı suçtan kaydı olan İ.T. (24) isimli erkek şahıs, Yenimahalle’de polis ekiplerinin sıkı takibi sonrasında saklandığı evde kıskıvrak yakalanarak gözaltına alındı.Gözaltına alınan şahıs, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilecek.
Suç makinesi Vezirköprü’de yakalandı: 34 farklı suçtan kaydı var
Samsun’un Vezirköprü ilçesinde 5 yıl 7 ay 15 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan, 34 farklı suçtan da kaydı olan şahıs yakalandı.
Vezirköprü İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince; ‘kasten öldürme’ suçundan 5 yıl 7 ay 15 gün kesinleşmiş hapis cezasıyla aranması bulunan, 34 farklı suçtan kaydı olan İ.T. (24) isimli erkek şahıs, Yenimahalle’de polis ekiplerinin sıkı takibi sonrasında saklandığı evde kıskıvrak yakalanarak gözaltına alındı.
Gözaltına alınan şahıs, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilecek.

Samsun HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.