pendik escort bayan
ozmenpc.com
ozmenpc.comtr
ak

Sivasspor’da Gerson Rodrigues gol sayısını 2’ye çıkardı

Spor (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.08.2023 - 00:30, Güncelleme: 27.08.2023 - 00:16
 

Sivasspor’da Gerson Rodrigues gol sayısını 2’ye çıkardı

Sivasspor’da Gerson Rodrigues gol sayısını 2’ye çıkardı

EY Sivasspor’un futbolcusu Gerson Rodrigues, Antalyaspor ile oynanan müsabakada attığı golle bu sezonki gol sayısını 2’ye yükseltti.Trendyol Süper Lig’in 3. haftasında Antalyaspor ile sahasında karşılaşan Sivasspor’da takımın 1 golü başarılı futbolcu Gerson’dan geldi. Maçın 36. dakikasında Lüksemburglu forvet meşin yuvarlağı ağlara gönderdi. Gerson golün ardından takım arkadaşlarına sarılarak büyük sevinç yaşadı.28 yaşındaki futbolcu bu sezonki gol sayısını da 2’ye çıkardı.
Sivasspor’da Gerson Rodrigues gol sayısını 2’ye çıkardı
EY Sivasspor’un futbolcusu Gerson Rodrigues, Antalyaspor ile oynanan müsabakada attığı golle bu sezonki gol sayısını 2’ye yükseltti.
Trendyol Süper Lig’in 3. haftasında Antalyaspor ile sahasında karşılaşan Sivasspor’da takımın 1 golü başarılı futbolcu Gerson’dan geldi. Maçın 36. dakikasında Lüksemburglu forvet meşin yuvarlağı ağlara gönderdi. Gerson golün ardından takım arkadaşlarına sarılarak büyük sevinç yaşadı.
28 yaşındaki futbolcu bu sezonki gol sayısını da 2’ye çıkardı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.