pendik escort bayan
ozmenpc.com
ozmenpc.comtr
ak

Sivasspor’da Alex Pritchard an meselesi

Spor (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.06.2024 - 11:02, Güncelleme: 30.06.2024 - 10:36
 

Sivasspor’da Alex Pritchard an meselesi

Sivasspor’da Alex Pritchard an meselesi

Sivasspor, İngiltere Championship’ten Division 1’e düşen Birmingham City’nin oyuncusu Alex Pritchard transferinde mutlu sona ulaşmaya çok yakın.Sivasspor, yeni sezon öncesi transfer çalışmalarına devam ediyor. Sivas temsilcisi Birmingham City forması giyen Pritchard transferini bitirmesi an meselesi. Teknik Direktör Bülent Uygun’un istediği futbolcu ile ilgili kulüpten resmi bir açıklama yapılması bekleniyor. Alex Pritchard transferinin kısa sürede resmileşeceği öğrenildi.Pritchard’ın yarın Sivas’a geleceği de öğrenildi.İngiliz futbolcu kariyerinde toplam 346 maça çıktı ve 40 gol attı.
Sivasspor’da Alex Pritchard an meselesi
Sivasspor, İngiltere Championship’ten Division 1’e düşen Birmingham City’nin oyuncusu Alex Pritchard transferinde mutlu sona ulaşmaya çok yakın.
Sivasspor, yeni sezon öncesi transfer çalışmalarına devam ediyor. Sivas temsilcisi Birmingham City forması giyen Pritchard transferini bitirmesi an meselesi. Teknik Direktör Bülent Uygun’un istediği futbolcu ile ilgili kulüpten resmi bir açıklama yapılması bekleniyor. Alex Pritchard transferinin kısa sürede resmileşeceği öğrenildi.
Pritchard’ın yarın Sivas’a geleceği de öğrenildi.
İngiliz futbolcu kariyerinde toplam 346 maça çıktı ve 40 gol attı.

Sivas HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.