pendik escort bayan
ozmenpc.com
ozmenpc.comtr
ak

Şırnak’ta askeri araç devrildi: 7 asker yaralı

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.09.2024 - 18:31, Güncelleme: 03.09.2024 - 18:16
 

Şırnak’ta askeri araç devrildi: 7 asker yaralı

Şırnak’ta askeri araç devrildi: 7 asker yaralı

Şırnak’ta Bestler Dereler mevkiinde askeri aracın devrilmesi sonucu 7 asker yaralandı.Alınan bilgilere göre, Bestler Dereleri mevkisinde askeri araç devrildi. Kazanın 112 Acil Çağrı Merkezine bildirilmesiyle olay yerine jandarma ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaralanan 7 asker ilk müdahalenin ardından Şehit Tümgeneral Aydoğan Aydın Askeri Hastanesine sevk edildi. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.
Şırnak’ta askeri araç devrildi: 7 asker yaralı
Şırnak’ta Bestler Dereler mevkiinde askeri aracın devrilmesi sonucu 7 asker yaralandı.
Alınan bilgilere göre, Bestler Dereleri mevkisinde askeri araç devrildi. Kazanın 112 Acil Çağrı Merkezine bildirilmesiyle olay yerine jandarma ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaralanan 7 asker ilk müdahalenin ardından Şehit Tümgeneral Aydoğan Aydın Askeri Hastanesine sevk edildi. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Şırnak HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.