pendik escort bayan
ozmenpc.com
ozmenpc.comtr
ak

Şarjlı vidalama ile define arayan 3 kişiyi jandarma yakaladı

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 31.07.2023 - 13:05, Güncelleme: 31.07.2023 - 12:38
 

Şarjlı vidalama ile define arayan 3 kişiyi jandarma yakaladı

Şarjlı vidalama ile define arayan 3 kişiyi jandarma yakaladı

Afyonkarahisar’da şarjlı vidalama diye adlandırılan küçük matkap ile define arayan 3 kişi jandarma tarafından suçüstü yapıldı.Olay, İhsaniye ilçesi Gazlıgöl beldesi Belce mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Kundak mevkiinde izinsiz kazı yapıldığı yönünde bilgi alan jandarma ekipleri harekete geçti. Olay yerine giden ekipler M.K. (33), M.K. (20) ve H.H.A.’yı (38) kaçak kazı yaparken suçüstü yakaladı. Olay yerinde inceleme yapan ekipler 1 metre çapında, 1,5 metre derinlikte çukur kazıldığını ve içerisinde kazma, kürek, demir manivela, balyoz, çekiç, şarjlı vidalama, şarjlı lamba ve demirler ele geçirdi.Olayın ardından şahısların jandarma tarafından gözaltına alındığı bildirildi.
Şarjlı vidalama ile define arayan 3 kişiyi jandarma yakaladı
Afyonkarahisar’da şarjlı vidalama diye adlandırılan küçük matkap ile define arayan 3 kişi jandarma tarafından suçüstü yapıldı.
Olay, İhsaniye ilçesi Gazlıgöl beldesi Belce mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Kundak mevkiinde izinsiz kazı yapıldığı yönünde bilgi alan jandarma ekipleri harekete geçti. Olay yerine giden ekipler M.K. (33), M.K. (20) ve H.H.A.’yı (38) kaçak kazı yaparken suçüstü yakaladı. Olay yerinde inceleme yapan ekipler 1 metre çapında, 1,5 metre derinlikte çukur kazıldığını ve içerisinde kazma, kürek, demir manivela, balyoz, çekiç, şarjlı vidalama, şarjlı lamba ve demirler ele geçirdi.
Olayın ardından şahısların jandarma tarafından gözaltına alındığı bildirildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.