pendik escort bayan
ozmenpc.com
ak

Sakarya’da kamyonet kasasında tehlikeli yolculuk

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.06.2024 - 11:02, Güncelleme: 20.06.2024 - 10:41
 

Sakarya’da kamyonet kasasında tehlikeli yolculuk

Sakarya’da kamyonet kasasında tehlikeli yolculuk

Sakarya’da kamyonet kasasında taşınan buzdolabının düşmesini önlemek amacıyla bir kadının ayakta tehlikeli yolculuğu görenleri hayrete düşürdü.Sakarya’nın Akyazı ilçesinde seyir halindeki kamyonet kasasında taşınan buzdolabının düşmesini önlemek için bir kadının ayakta yolculuk yapması görenleri hayrete düşürdü. Kamyonetin hız yapmasına rağmen kadın buzdolabını tutarak yolculuğuna devam etti. Kamyonetin kasasında ayakta duran kadın, dengesini koruyarak buzdolabının düşmesini engellemeye çalıştı. O anlar saniye saniye görüntülenirken kamyonet bir süre sonra trafikte gözden kayboldu.
Sakarya’da kamyonet kasasında tehlikeli yolculuk
Sakarya’da kamyonet kasasında taşınan buzdolabının düşmesini önlemek amacıyla bir kadının ayakta tehlikeli yolculuğu görenleri hayrete düşürdü.

Sakarya’nın Akyazı ilçesinde seyir halindeki kamyonet kasasında taşınan buzdolabının düşmesini önlemek için bir kadının ayakta yolculuk yapması görenleri hayrete düşürdü. Kamyonetin hız yapmasına rağmen kadın buzdolabını tutarak yolculuğuna devam etti. Kamyonetin kasasında ayakta duran kadın, dengesini koruyarak buzdolabının düşmesini engellemeye çalıştı. O anlar saniye saniye görüntülenirken kamyonet bir süre sonra trafikte gözden kayboldu.

Sakarya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.