pendik escort bayan
ozmenpc.com
ak

Sahili döven dev dalgalar, Cide-Bartın Karayolu’na zarar verdi

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.07.2023 - 16:35, Güncelleme: 28.07.2023 - 16:05
 

Sahili döven dev dalgalar, Cide-Bartın Karayolu’na zarar verdi

Sahili döven dev dalgalar, Cide-Bartın Karayolu’na zarar verdi

Kastamonu’nun Cide ilçesinde fırtına ile birlikte oluşan dev dalgalar, sahil yoluna kadar ulaştı. Dev dalgaların dövdüğü Cide-Bertan Karayolu’nda çukurlar oluştu.Kastamonu’nun Cide ilçesinde etkili olan şiddetli rüzgar hayatı olumsuz etkiledi. Rüzgar ile birlikte Karadeniz’de büyük dalgalar oluştu, Cide-Bartın yolu sular altında kaldı. Cide-Bartın Karayolu üzerinde Karadeniz’de oluşan dev dalgalar sebebiyle çökme meydana geldi. İhbar üzerine Karayolları ekipleri, çökme oluşan alanlarda önlem aldı. Bölgede araç geçişine kontrollü izin veriliyor.
Sahili döven dev dalgalar, Cide-Bartın Karayolu’na zarar verdi
Kastamonu’nun Cide ilçesinde fırtına ile birlikte oluşan dev dalgalar, sahil yoluna kadar ulaştı. Dev dalgaların dövdüğü Cide-Bertan Karayolu’nda çukurlar oluştu.
Kastamonu’nun Cide ilçesinde etkili olan şiddetli rüzgar hayatı olumsuz etkiledi. Rüzgar ile birlikte Karadeniz’de büyük dalgalar oluştu, Cide-Bartın yolu sular altında kaldı. Cide-Bartın Karayolu üzerinde Karadeniz’de oluşan dev dalgalar sebebiyle çökme meydana geldi. İhbar üzerine Karayolları ekipleri, çökme oluşan alanlarda önlem aldı. Bölgede araç geçişine kontrollü izin veriliyor.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.