pendik escort bayan
ozmenpc.com
ozmenpc.comtr
ak

Robotik eğitim kursları tamamlandı

Eğitim (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.03.2023 - 09:31, Güncelleme: 18.03.2023 - 09:17
 

Robotik eğitim kursları tamamlandı

Robotik eğitim kursları tamamlandı

Bayburt’ta İl Milli Eğitim Müdürlüğünün planlaması istikametinde başlatılan ve bir hafta boyunca devam eden robotik eğitim kursları, okullarda tamamlandı.İl Milli Eğitim Müdürü Rahmi Güney, kursların son gününde Tasarım Beceri Merkezinde kurs gören öğretmenlerle bir araya geldi. Kursların önemine vurgu yaparak robotik eğitim kursu alan öğretmenlere ve kurs veren bilişim teknolojileri öğretmenlerine teşekkür etti.Robotik eğitimlerini tamamlayan öğretmenler, kurstan sonra Tasarım Beceri Merkezini gezerek atölyeleri incelediler.
Robotik eğitim kursları tamamlandı
Bayburt’ta İl Milli Eğitim Müdürlüğünün planlaması istikametinde başlatılan ve bir hafta boyunca devam eden robotik eğitim kursları, okullarda tamamlandı.
İl Milli Eğitim Müdürü Rahmi Güney, kursların son gününde Tasarım Beceri Merkezinde kurs gören öğretmenlerle bir araya geldi. Kursların önemine vurgu yaparak robotik eğitim kursu alan öğretmenlere ve kurs veren bilişim teknolojileri öğretmenlerine teşekkür etti.
Robotik eğitimlerini tamamlayan öğretmenler, kurstan sonra Tasarım Beceri Merkezini gezerek atölyeleri incelediler.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.