pendik escort bayan
ozmenpc.com
ak

Polis aracı ile servis minibüsü çarpıştı: 4 yaralı

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.04.2024 - 18:33, Güncelleme: 03.04.2024 - 18:08
 

Polis aracı ile servis minibüsü çarpıştı: 4 yaralı

Polis aracı ile servis minibüsü çarpıştı: 4 yaralı

Esenler O-3 Tem bağlantı yolunda polis aracı ile servis minibüsünün çarpıştığı kazada 2’si polis 4 kişi yaralandı.Kaza, saat 14.00 sıralarında Esenler O-3 Tem bağlantı yolu Atışalanı çıkışında meydana geldi. İddiaya göre, yolcu indirmek için aniden yavaşlayan servis minibüsüne, arkadan gelen polis aracı çarptı. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kazada 2 polis memuru ve serviste bulunan 2 kişi yaralandı. 4 yaralı, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı. Kazaya karışan araçlarda maddi hasar oluştu.Kaza nedeniyle bölgede trafik oluştu.
Polis aracı ile servis minibüsü çarpıştı: 4 yaralı
Esenler O-3 Tem bağlantı yolunda polis aracı ile servis minibüsünün çarpıştığı kazada 2’si polis 4 kişi yaralandı.
Kaza, saat 14.00 sıralarında Esenler O-3 Tem bağlantı yolu Atışalanı çıkışında meydana geldi. İddiaya göre, yolcu indirmek için aniden yavaşlayan servis minibüsüne, arkadan gelen polis aracı çarptı. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kazada 2 polis memuru ve serviste bulunan 2 kişi yaralandı. 4 yaralı, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı. Kazaya karışan araçlarda maddi hasar oluştu.
Kaza nedeniyle bölgede trafik oluştu.

İstanbul HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.