pendik escort bayan
ozmenpc.com
ak

Polis 6 fanatik taraftarın kimliğini tespit etti

Spor (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.09.2024 - 10:06, Güncelleme: 25.09.2024 - 09:37
 

Polis 6 fanatik taraftarın kimliğini tespit etti

Polis 6 fanatik taraftarın kimliğini tespit etti

Erzurum Emniyet Müdürlüğü, geçtiğimiz hafta Erzurumspor FK-Esenler Erokspor maçında çıkan olaylarla ilgili 6 şahıs hakkında soruşturma başlattı.Erzurum Emniyet Müdürlüğü tarafından konu ile ilgili yapılan paylaşımda, “20.09.2024 tarihinde Kazım Karabekir Stadyumunda Erzurumspor FK - Esenler Erokspor takımları arasında oynanan Trendyol 1. Lig futbol müsabakasının son dakikalarında yaşanan tribün olayları ve yabancı madde atılması ile ilgili 6222 sayılı Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesine Dair Kanuna aykırı harekette bulunan 6 şahıs hakkında Spor Güvenliği Şube Müdürlüğü tarafından kimlik tespitleri yapılmış ve adli tahkikata başlanılmıştır.” denildi.
Polis 6 fanatik taraftarın kimliğini tespit etti
Erzurum Emniyet Müdürlüğü, geçtiğimiz hafta Erzurumspor FK-Esenler Erokspor maçında çıkan olaylarla ilgili 6 şahıs hakkında soruşturma başlattı.
Erzurum Emniyet Müdürlüğü tarafından konu ile ilgili yapılan paylaşımda, “20.09.2024 tarihinde Kazım Karabekir Stadyumunda Erzurumspor FK - Esenler Erokspor takımları arasında oynanan Trendyol 1. Lig futbol müsabakasının son dakikalarında yaşanan tribün olayları ve yabancı madde atılması ile ilgili 6222 sayılı Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesine Dair Kanuna aykırı harekette bulunan 6 şahıs hakkında Spor Güvenliği Şube Müdürlüğü tarafından kimlik tespitleri yapılmış ve adli tahkikata başlanılmıştır.” denildi.

Erzurum HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.