pendik escort bayan
ozmenpc.com
ozmenpc.comtr
ak

Pazaryeri’nde ekipler güvenlik için sahada denetimlerini gerçekleştirdi

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.07.2024 - 12:02, Güncelleme: 27.07.2024 - 11:40
 

Pazaryeri’nde ekipler güvenlik için sahada denetimlerini gerçekleştirdi

Pazaryeri’nde ekipler güvenlik için sahada denetimlerini gerçekleştirdi

Bilecik’in Pazaryeri ilçesinde umuma açık istirahat ve eğlence yerlerinde sıkı denetim gerçekleştirildi.Pazaryeri İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler sıkı denetimlere başladı. Bu kapsamda umuma açık istirahat ve eğlence yerleri ilk denetlenen alanlar oldu. Ardından ilçede bulunan kahvehanelerde vatandaşlara GPT sorgulaması yapıldı. Denetimlere İlçe Emniyet Müdür Vekili Emrah Turan’da katılarak vatandaşla bir araya gelerek ilçenin güvenliğini değerlendirdi. Yapılan denetimlerde herhangi bir olumsuzluk yaşanmazken ekipler Pazaryeri ilçesinde denetimlerin ‘Polis Vazife ve Salahiyet Kanununun 6. Maddesince’ süreceğini belirtti.
Pazaryeri’nde ekipler güvenlik için sahada denetimlerini gerçekleştirdi
Bilecik’in Pazaryeri ilçesinde umuma açık istirahat ve eğlence yerlerinde sıkı denetim gerçekleştirildi.
Pazaryeri İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler sıkı denetimlere başladı. Bu kapsamda umuma açık istirahat ve eğlence yerleri ilk denetlenen alanlar oldu. Ardından ilçede bulunan kahvehanelerde vatandaşlara GPT sorgulaması yapıldı. Denetimlere İlçe Emniyet Müdür Vekili Emrah Turan’da katılarak vatandaşla bir araya gelerek ilçenin güvenliğini değerlendirdi. Yapılan denetimlerde herhangi bir olumsuzluk yaşanmazken ekipler Pazaryeri ilçesinde denetimlerin ‘Polis Vazife ve Salahiyet Kanununun 6. Maddesince’ süreceğini belirtti.

Bilecik HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.