pendik escort bayan
ozmenpc.com
ozmenpc.comtr
ak

Otomobilde çakmak gazı patladı: 4 yaralı

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.07.2023 - 12:33, Güncelleme: 29.07.2023 - 12:07
 

Otomobilde çakmak gazı patladı: 4 yaralı

Otomobilde çakmak gazı patladı: 4 yaralı

Kayseri’de otomobilin içerisinde patladığı iddia edilen çakmak gazı nedeniyle 4 kişi yaralandı.İldem Cumhuriyet Mahallesi Mustafa Ağca Sokak’ta meydana gelen olayda, park halindeki 38 AIA 670 plakalı otomobilde iddiaya göre çakmak gazı tüpü patladı. Patlamada otomobilde bulunan E.T., A.D., E.H. ve M.Y. yaralanırken, ihbar üzerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar ambulanslarla hastaneye kaldırılarak tedavi alınırken, polis ekipleri de araçta inceleme yaptı.Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Otomobilde çakmak gazı patladı: 4 yaralı
Kayseri’de otomobilin içerisinde patladığı iddia edilen çakmak gazı nedeniyle 4 kişi yaralandı.

İldem Cumhuriyet Mahallesi Mustafa Ağca Sokak’ta meydana gelen olayda, park halindeki 38 AIA 670 plakalı otomobilde iddiaya göre çakmak gazı tüpü patladı. Patlamada otomobilde bulunan E.T., A.D., E.H. ve M.Y. yaralanırken, ihbar üzerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar ambulanslarla hastaneye kaldırılarak tedavi alınırken, polis ekipleri de araçta inceleme yaptı.
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.